Jo.team in de kijker: Eli

De eerste groene knopjes beginnen zich te tonen aan de bomen, wachtend tot ze opnieuw volledig kunnen ontpoppen om de eerste lentezonnestralen op te nemen. De dagen beginnen stilletjes aan langer te worden en de temperaturen zijn al minder guur. Kleerkasten worden vrijgemaakt om de hoge kragen en wollen stofjes te vervangen door fleurige rokjes en frivole bloesjes. Het buitenleven floreert en we verlaten onze warme zetel voor een gezellige wandeling.


Eindelijk is het zover: de lente is weer in het land. Allemaal kijken we er steeds reikhalzend naar uit en genieten we van de langere dagen, frisse lentegeuren en eerste terrasjes. Het doet velen verlangen naar de intrede van de zwoele zomer.

Al 25 lentes heeft Eli meegemaakt en dat maakt haar meteen de jongste verkoopster op de vrouwenafdeling van Jo.mode. Eli vertelt met een stralende glimlach dat ze elke dag gelukkig opstaat met de gedachte dat ze deze job mag uitoefenen. Ze houdt echt van kledij en het is één van haar grootste passies. 

Eli kan haar geen dag zonder mode inbeelden en mocht ze een extra talent bezitten, dan zou ze heel graag kledij kunnen ontwerpen. Ze is compleet gefascineerd door het hele proces van ‘fashiondesign’, van het tekenen van het perfecte kledingstuk op papier tot het naaiwerk. 

Wat elke vrouw volgens Eli in haar kleerkast zou moeten hebben hangen? Heel simpel, volgens haar is het ongetwijfeld een little black dress. Perfect voor elke gelegenheid en te combineren met oneindig veel andere dingen. Eli: “Combineer het met een leren vestje voor de iets stoerdere look!”

De fijnste steden om te gaan shoppen zijn voor haar Parijs en Amsterdam. Dwalen in de nauwe steegjes op zoek naar de meest unieke boetiekjes om het perfecte rokje op de kop te kunnen tikken: zalig! Als ze dan toch in Vlaanderen blijft, kiest ze resoluut voor Antwerpen als leukste shopstad. 

Eli kijkt op naar vrouwen met een goede dosis zelfvertrouwen en dames die veerkracht uitstralen. Haar grote voorbeelden zijn Selena Gomez en Jennifer Lawrence omdat zij zich weinig aantrekken van wat anderen van hun denken en heel gelukkig zijn met zichzelf. Ze zou het fantastisch vinden om deze dames eens te kunnen stylen. 

Een perfecte dag volgens Eli: wakker worden met de opkomende zon, zonder wekker, om daarna een lange wandeling maken met haar hondje Marie. Naast mode is haar hondje haar tweede grote liefde! Als ze er over vertelt dan zie je een schittering in haar ogen en volgens haar was het liefde op het eerste gezicht.

Van zodra ik buitenkom bij Jo.mode voel ik de zonnestralen op mijn gezicht en krijg ik meteen zin om een lange wandeling te maken. Ik glimlach en denk: eindelijk, de lente is terug!