Jo.team in de kijker: Nadya

Graag zetten we het nieuwste Jo. teamlid Nadya in de kijker. Nadya is een gemotiveerde dame met een hart voor mode.


Aan enthousiasme ontbreekt het Nadya zeker niet: “Werken bij Jo.mode is zeer tof! De omgeving, collega’s en klanten zijn fantastisch.” Afhankelijk van haar mood kiest ze haar eigen kledingstijl. “Ik draag verschillende stijlen, zowel klassiek als sportief.” Dat Nadya van mode houdt, is zelfs duidelijk in haar vrije tijd. “In mijn vrije tijd ga ik het liefst shoppen. Dat gebeurt eigenlijk best wel nog veel (lacht).”


Nadya heeft altijd al in de modesector willen werken. “Van jongs af aan wist ik al dat ik in de modewereld wilde starten. Ik genoot ervan om zelf mijn outfits samen te stellen en de trends op te volgen. Als vrienden modeadvies nodig hadden, kwamen ze bij mij. Ik heb nooit iets anders willen doen, toen niet en nu ook niet.”


Met een jarenlange ervaring in de modewereld ziet Nadya toch een opmerkelijke evolutie: “Ik vind dat mensen nu meer durven qua outfits. Vroeger speelden klanten snel op safe maar nu mag er al wat meer kleur zijn. Die verandering is positief, het mag eens wat anders.” Ze geniet er dan ook van om klanten hierbij te begeleiden en uit hun comfortzone te halen. Gepassioneerd vertelt Nadya hoe ze hier voldoening uithaalt: “Ik vind het geweldig klanten helemaal aan te kleden en outfits te geven waarvan ze niet hadden gedacht hoe geweldig ze ermee staan.”


Weet Nadya nog wat ze droeg tijdens haar sollicitatie? “Dat weet ik nog heel goed! Ik droeg een lang elegant bloemenkleedje want het was een heel warme dag (lacht).”