Jo.team in de kijker: Nancy

Tropical the island breeze. All of nature wild and free. This is where I long to be. La isla bonita.. And when the samba played. The sun would set so high. Ring through my ears and sting my eyes. Your Spanish lullaby..

Ik zet mn autoradio nog wat luider zodat alle beslommeringen van de dag plaats kunnen maken voor dat zomerse, ongedwongen gevoel. De zon brandt door de voorruit en ik waan me haast in een zuiderse Spaanse riviera, slechts een korte autorit verwijderd van een tropisch strand met hangmat en heerlijk exotisch drankje. 

Neuriënd op de tonen Madonna’s “La Isla Bonita” stap ik Jo.mode in Lochristi binnen.

Ook een Madonnafan?” Nancy kijkt me met vragende, sprankelende ogen aan.

Opgegroeid met posters van Madonna aan haar muur ontwikkelde Nancy haar passie voor mode. Een passie waarvan ze haar job kon maken.

Nancy maakt al vier jaar deel uit van het Jo.mode team in Lochristi. Voordien werkte ze als stockverantwoordelijke voor een label gespecialiseerd in brillenmode. Het grote verschil met haar voorgaande job, en meteen ook het fijnste aspect aan haar huidige job bij Jo.mode, is het directe contact dat ze heeft met klanten.

“Bij Jo.mode haal ik veel energie uit de heel open gesprekken met klanten. Natuurlijk hou ik ervan hen zo goed mogelijk te adviseren. Je kan vaak twijfels over een bepaald kledingstuk of net de perfecte match onmiddellijk van hun gezicht aflezen. Daarop vliegensvlug gevat kunnen inspelen geeft me dan ook de opperste voldoening. “

Nancy’s ravissante verschijning verhult een bijzonder bescheiden persoon met een opmerkelijk oog  voor detail.  Ze ademt Jo.Mode. Na een intense werkdag kan ze zich nog uren verliezen in het online speuren naar trends en ideeën om haar klanten nog beter te kunnen adviseren tijdens hun volgende winkelbezoek.

Werk en privé komen beiden op de eerste plaats.  Het belang van hard werken probeer ik mee te geven aan mijn dochter

Thuis in Sint-Amandsberg vindt ze de twee belangrijkste personen in haar leven terug. Haar echtgenoot, Luc en hun dochter, Aurélie. Nancy en haar echtgenoot waren al 8 jaar een gelukkig koppel toen ze in 2010 in het huwelijksbootje stapten. Geheel onverwacht, op een vroege zondagochtend, nog lichtjes slaapdronken, vroeg Luc haar ten huwelijk. Op hun trouwdag fleurde Aurélie de gebeurtenis extra op als één van de bruidsmeisjes. Ook enkele weken geleden liet Aurélie zich nogmaals opmerken, als bloemenmeisje op het Jo.bloemenweekend.

Nancy heeft het geluk gehad na een gevarieerde carrière opnieuw een job te vinden die haar als gegoten zit. Haar dochter wil ze dan ook vooral op het hart drukken om later eveneens op zoek te gaan naar een fijne werkomgeving waarin je je passie ten volle kan botvieren.  

Of om Madonna verder te neuriën..

It doesn't matter who you are. 

It's what you do that takes you far.. 

Madonna – Over and Over