Sfeerverslag Jo.Bloemenweekend

De zachtroze Japanse kersenbloesems, het feeërieke in paars gehulde hyacintenbos. April staat naast de maand vol grillen, vooral bekend als de bloesemmaand.

De zachtroze Japanse kersenbloesems, het feeërieke in paars gehulde hyacintenbos. April staat naast de maand vol grillen, vooral bekend als de bloesemmaand.

Ook Gent transformeert in april in een waar bloemenparadijs tijdens de Gentse Floraliën (embedded link). Tien dagen lang spelen bloemen en planten de hoofdrol in onze Oost-Vlaamse hoofdstad. Zo kan je fijne workshops volgen, tentoonstellingen bezoeken of je laten gidsen door thematuinen en healing gardens. Een waar streekproduct- de Gentse azalea- is in al haar variëteiten en kleuren steevast één van de blikvangers op de Gentse Floraliën

Jo.mode Lochristi liet al die bloemenweelde niet ongemerkt voorbijgaan. In de aanloop naar de Gentse Floraliën fleurden we op 18 en 19 april Jo.mode extra op tijdens het Jo.Bloemenweekend.

Kleurrijke bloemenkransen en romantische ruikers groetten onze klanten in de winkel.


Het gebruikelijke sprankelend drankje werd voorzien van een fleurige toets met eetbare bloempjes. Felblauwe trompetvormige bloempjes, geelhartige madeliefjes en poederroze anjers.. Deze bloempjes kennen een opmars en worden meer en meer gebruikt om smaak en kleur te geven aan drankjes en voeding. 


Als aandenken aan ons fleurige weekend kregen onze lieve klanten een vers bosje tulpen mee naar huis.


Mag jullie verdere dag op rozen gaan..

Veel liefs,

Het Jo.Mode team

Met dank aan Tino Fruit om Jo.Mode een fleurige toets te schenken..