Katrien

Augustus. Een Belgische zomer betekent jammer genoeg steeds opnieuw het weerbericht van nabij opvolgen. Je plant jouw outfits zo dat ze je toelaten luchtig de winkelstraat door te flaneren, maar ook een regenbui in de wachtrij van een pretpark te overleven.
Augustus. Voor mij het ideale moment om kleer- en schoenenkast te herschikken. Wat begint met een uitgekiend plan eindigt vaak in een berg twijfels over wat z’n weg terug in die kast zal vinden, en wat weggeschonken zal worden. Zelfs de Marie Kondo-methode, biedt me op zo’n momenten weinig soelaas.

Plots vind ik een doos met oude foto’s terug, veilig weggeborgen in de diepe krochten van mijn kast. Op één van de foto’s dansen enkele klasgenootjes en ik - getooid in kleurrijke jurkjes - de ziel uit ons lijf tijdens een schoolfeest. Als ik het me nog goed herinner, dat alles weinig toonvast kwinkelerend op het ritme van Marco Borsato’s Dromen zijn bedrog, die toen hoge toppen in de Belgische hitlijsten scheerde.
Ik kijk uit het raam en merk dat een zomerbui net haar grote kuis heeft gehouden in de omliggende straten. Ik sta op en besluit m’n zomerblues te bekampen met z’n grootste vijand: frisse kleuren in mijn vers herschikte kast!

“Laat maar weten als je een andere maat wil.” Met een brede glimlach steekt Katrien me het perfecte rode jurkje toe. Een fijn uitgesneden V-hals, elegant gecombineerd met een zwierige romantische onderrok. Een gewaagde maar geslaagde keuze, die me moet toelaten een zomerfestivalavond ten volle te beleven. Die zomerblues drijven steeds verder weg.

Ik hou van mode. Simpel. Werken bij Jo.mode is voor mij dan ook werken op de juiste plek. Een snoepwinkel met vele merken, in een fijn interieur. Ik wil hier graag nog lang werken, hopelijk tot de dag waarop het tijd geworden is de fakkel door te geven.

Katrien werkt nog niet lang bij Jo.mode maar heeft hier haar thuis gevonden, omringd door fijne collega’s in een aangename sfeer. Ze heeft altijd een passie gehad voor mode. Voor ze bij Jo.mode aan de slag ging, werkte ze bij een grote kledingketen. 


“Bij Jo.mode staat de klant met zijn of haar eigen stijl centraal. We kennen onze klanten erg goed. Het zijn geen nummertjes of anonieme personen”. 


Die persoonlijke service is een belangrijk punt voor Katrien. Ze helpt immers steeds klanten hun eigen persoonlijkheid op te diepen en een passende stijl te vinden die hen toelaat zich vooral goed te voelen in de kledij van hun keuze.

De energieke Katrien voelt zich vooral comfortabel op sneakers. Sneakers die ze tijdens de werkuren mixt met een blazer en een jeans. Wanneer ze ’s avonds thuiskomt, ruilt ze haar modieus paar in voor een sportief paar, klaar voor een stevige loopsessie met vrienden. Lopen is voor Katrien immers de ideale uitlaatklep!

Met heel veel plezier en goesting naar m’n werk komen en de job graag doen, maakt me enorm gelukkig. Net zoals voldoende kwaliteitsvolle tijd doorbrengen met m’n echtgenoot en vrienden.

Een andere uitlaatklep voor Katrien bestaat er in zich uit te leven op muziek. Katrien luistert graag naar zowel de opzwepende ritmes van Justin Timberlake als de gevoelige teksten van.. de eerder vermelde Marco Borsato. “Iedereen kan zich wel vinden in Marco Borsato’s teksten omdat ze gaan over goede en pijnlijke momenten in jouw leven, over liefde en verdriet..”

Haar favoriete vakantie brengt ze door in Italië samen met haar echtgenoot. Inderdaad, het land waar Marco Borsato zijn jeugd doorbracht maar vooral het land met de heerlijke Mediterraanse keuken én fantastische mode. “You may have the universe, if I may have Italy”, stelde Verdi terecht.

De zon heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een nieuwe zomerse regenbui maar niets kan m’n humeur doen omslaan. Katrien’s stralende persoonlijkheid en positivisme laten niemand onberoerd en op de tonen van Justin’s nieuwe hit keer ik met m’n nieuwe rode aanwinst opgewekt huiswaarts.


I got this feeling inside my bones
All through my city, all through my home
We're flying up, no ceiling, when we in our zone...
I got that sunshine in my pocket, Got that good song in my feetAntwerpsesteenweg 52
9080 Lochristi
09 356 75 50
info@jomode.be


  • Din - zat : 9u30 - 18u30
  • Zon : 9u30 - 12u30
  • Gesloten op feestdagen
  • (zon gesloten: periode 15/7 - 15/8)


Copyright © Jo.mode 2022