TeamJo

Véronique en Julie: zaakvoerders

Beide pittige moeders van 3 kleine (b)engels, vonden elkaar 8 jaar geleden.  Ze gingen samen de uitdaging aan en namen Jo., een gekende modezaak in Lochristi en omstreken, over. Zowel Véronique als Julie kwamen uit een gans andere sector, Véronique was strategieconsultant, daar waar Julie advocaat aan de Gentse Balie was. Ze blijken een sterk duo te zijn en streven samen met hun fantastische collega’s ernaar om jou een fijne winkelervaring te geven. Ze dragen hierbij de kernwaarden van klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel. Julie en Véronique waken over het mooie merkenpakket en willen dé “one-stop” shop zijn en blijven van Gent en omstreken.

Anja
Anja: Hoofdstyliste & assistente damesafdeling

"Ik beschouw deze job niet zomaar als een job. Het voelt niet aan als werken wanneer ik dag in dag uit met mijn passie mag bezig zijn. Ik begeleid klanten niet alleen in hun kledingkeuze maar ik luister ook naar hun verhaal, hun verdriet en hun geluk. Mensen nog mooier maken, maakt me ontzettend gelukkig”.

Annick
Annick: Hoofdatelier retouches

“Ik zorg voor de retouches, dat wil zeggen dat ik de kledij aanpas aan het lichaam van onze klanten. Ik hou van de voldoening wanneer ik een retouche van een moeilijker kledingstuk tot een goed einde kan brengen. Dat zorgt voor tevreden klanten. Zo'n uitdagingen vind ik fijn.”

Marine
Marine: Atelier retouches

“Ik haal het meeste voldoening uit het vinden van oplossingen voor retouches. Zeker als het niet zo’n eenvoudige retouches zijn. Ik zal ook altijd eerlijk zijn naar klanten toe en die appreciëren dat. Voor mij is het belangrijk dat de klanten zich goed voelen.”

Laura
Laura: Styliste & verkoopsassistente

“Je wordt hier gevormd, want je leert heel erg veel van elkaar. In die 17 jaar die ik hier werk, ben ik getrouwd, heb ik gebouwd, kindjes gekregen… Alles van mijn leven is eigenlijk hier ontstaan."

Katia
Katia: Styliste & verkoopsassistente

"Veranderingen hebben ervoor gezorgd dat mijn job steeds boeiend bleef. Bij Jo.mode ga je je nooit vervelen.Ik doe het echt nog elke dag even graag! Ik hoop dat ik hier nog lang kan en mag werken. Graag doe ik er nog eens 21 jaar bij!”

Hilde
Hilde: Styliste & verkoopsassistente

“Hoe je een man kan zien transformeren door het aantrekken van een mooi kostuum, dat is echt het fijnste aan mijn job. Ik experimenteer graag met nieuwe mogelijkheden en als het niet lukt, dan veranderen we het wel weer.”

Katrien
Katrien: Styliste & verkoopsassistente

“Ik hou van mode. Simpel. Werken bij Jo.mode is voor mij dan ook werken op de juiste plek. Een snoepwinkel met vele merken, in een fijn interieur. Bij Jo.mode staat de klant met zijn of haar eigen stijl centraal. We kennen onze klanten erg goed. Het zijn geen nummertjes of anonieme personen”

Joanne
Joanne: Hoofdstyliste & assistente herenafdeling

“Mannelijke klanten verschillen van vrouwelijke klanten. Mannen verkiezen een snelle service en ik krijg vaak volledig carte blanche! Ik weet wat ze willen en mag veel inbreng geven. Dat maakt het ook zo fijn om hier te werken. Ik krijg ontzettend veel voldoening van deze job.”

Els
Els: Styliste & verkoopsassistente

"Fashion and styling..., my job, my passion, my happiness."

Elly
Elly: Styliste & verkoopsassistente

“Ik ben gepassioneerd door mode en oh zo gelukkig als mijn klant gelukkig de winkel buiten gaat (en met even veel plezier terugkomt ;-)”

Anja
Evelien: Administratief & logistiek verantwoordelijke

“Ik werk graag bij Jo. omdat de job zeer veelzijdig is, waardoor ik op veel facetten de puntjes op de i kan zetten, wat juist mijn sterkte is. Het is een heel leuk team om mee samen te werken, waarbij er geregeld eens goed gelachen wordt!”


Antwerpsesteenweg 52
9080 Lochristi
09 356 75 50
info@jomode.be


  • Din - zat : 9u30 - 18u30
  • Zon : 9u30 - 12u30
  • Gesloten op feestdagen
  • (zon gesloten: periode 15/7 - 15/8)


Copyright © Jo.mode 2022