We bieden je graag nog extra persoonlijke service aan. Elke dinsdag en donderdag van 9u tot 10u30 en/of van 17u tot 18u30 is het mogelijk om na reservatie, aan ‘Private Shopping’ te doen. Je kan ook een ‘persoonlijk rek’ aanvragen. Onze stylisten selecteren zorgvuldig voor jou stukken en outfits in je favoriete kleur, stijl en maat. Past je de kledij toch niet helemaal als gegoten? Geen nood, want bij Jo.mode worden retouches helemaal gratis uitgevoerd. Over service gesproken.

Persoonlijke service

Private shopping

Onze winkel, quasi voor jou alleen, met een styliste aan je zijde. Zo kan je in alle gemak kijken en passen. Wij staan je graag bij met advies. Je kledij kan daarna dan ook instant op maat worden aangepast voor die perfecte fit.

Persoonlijk rek

Persoonlijk rek

Verlies minder tijd en zie er toch goed uit! Bij de reservatie vul je info in zoals je maten, favoriete stijl en kleur, ... Wij doen al het nodige werk en zetten een kledingrek met geselecteerde outfits en stuks voor je klaar.

Naaiatelier

Ons naaiatelier, met ervaren vakmensen, staat voor je klaar om je outfit perfect op jouw maat af te stemmen. Deze service is helemaal gratis, buiten de soldenperiode.


Antwerpsesteenweg 52
9080 Lochristi
09 356 75 50
info@jomode.be


  • Din - zat : 9u30 - 18u30
  • Zon : 9u30 - 12u30
  • Gesloten op feestdagen
  • (zon gesloten: periode 15/7 - 15/8)


Copyright © Jo.mode 2022